Welkom in de digitale showroom van Bjorn Erkens Automobielen

Bjorn Erkens Automobielen is gevestigd in het plaatsje Nijswiller, gemeente Gulpen-Wittem in Zuid-Limburg. Het adres voor uw gewenste auto tegen een concurrende prijs.


Sinds 2000 heeft Bjorn Erkens Automobielen zich gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte en nieuwe BMW. Maar ook voor andere merken bent u bij ons aan het juiste adres.

Auto’s welke door ons worden verkocht, worden hoofdzakelijk via dealerorganisaties ingekocht waarbij het grootste gedeelte afkomstig is van de 1e of 2e eigenaar.

De auto's die bij Bjorn Erkens Automobielen staan voldoen aan strenge eisen en zijn na een zorgvuldige selectie zowel technisch als optisch volledig gecontroleerd, zodat u er nog jaren rijplezier mee heeft.

Om de kwaliteit te benadrukken geven wij tot 12 maanden garantie op onze auto’s.
Vele occasions van Bjorn Erkens Automobielen hebben reeds door het hele land tevreden kopers gevonden.Voor de aankoop en service van elk merk bent u bij ons aan het juiste adres!

Uw wensen en ons persoonlijk en deskundig advies staan garant voor de levering van de auto die precies bij u past!

Let wel op!!!

Omdat wij meestal onderweg zijn om auto's in te kopen zijn wij niet altijd op de zaak. Wij raden u daarom ook aan om vooraf telefonisch contact met ons op te nemen zodat u niet voor niets naar onze zaak komt en een teleurstelling voorkomt.

Door de concurrerende prijzen en de daardoor snel wisselende voorraad, is een regelmatig bezoek aan onze site zeer aan te raden.